2013. szeptember 14., szombat

Várjuk együtt a karácsonyt!

Itt van az ősz, itt van újra. És az ősz után itt lesz a tél, és jönnek a legkedvesebb téli ünnepek. A készülődés, a várakozás ideje - az advent. A szeretet meghitt ünnepe - a karácsony.
Keresgéltem néhány oldalt, melyek segítenek figyelni, hogy milyen gyorsan/lassan telnek a napok az ünnepekig: íme az első a Christmas Countdown - http://www.xmasclock.com , itt akár másodpercre pontosan megtudhatod, mennyit kell még várni karácsonyig.

És egy másik, amit akár be is illeszthetsz a weboldaladra.

Christmas Countdown


Készen állsz?

Ha el akarod kezdeni idejében a készülődést, az Organized Christmas oldal mindenre kiterjedő segítséget nyújt.
Természetesen a facebookon is követheted őket: https://www.facebook.com/OrganizedChristmas.A hvg.hu is közzétett 2011-ben egy cikket ebben a témában: Programok és weblapok, amelyekkel figyelhetjük, hány nap van még karácsonyig.

Karácsonyi ötletdoboz

Ígérem, a továbbiakban nem csak számolgatni fogjuk a napokat, hanem sokkal inkább gyűjtésbe kezdünk. Készíts elő egy virtuális dobozt, melybe velünk együtt gyűjtheted a karácsonyi ötleteket, reméljük, hogy sokat meg is valósítasz majd belőle. A keresgélésben, gyűjtögetésben, ötletelésben segítségünkre lesz a karácsony.lap.hu, karácsonyiajándék.lap.hu linkgyűjtemények és a Karácsony lapja facebook oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése