2016. október 28., péntek

Adventi naptár-körkép

Karácsony ünnepéig még majdnem 2 hónap van, de már csak 1 hónap, és elkezdődik az adventi időszak, a várakozás időszaka. Így már nem is olyan korai, hogy átgondoljuk, milyen adventi naptárral szeretnénk megörvendeztetni idén gyermekeinket, párunkat, szeretteinket, vagy akár saját magunkat.

Ebben az összeállításban olyan ötleteket hozam, melyek abban segítenek, hogy milyen adventi kalendáriumot vásárolhatunk - de akár 1-1 ilyen termék ötletet adhat saját kezű megvalósításhoz is. Nézzünk hát körbe a(z) (web)üzletekben!

Kézműves adventi kalendáriumok
Ha nincs elegendő időnk, vagy kézügyességünk, de kézműves naptárat szeretnénk, akkor is bőven válogathatunk szebbnél-szebb kézzel készült naptárakból, például a Meska oldalán.



Modern adventi naptárak
A nagy játékgyártók mind elkészítették már adventi naptárukat. Édesség helyett apró játékokat, ajándékokat rejtenek a LEGO, a Disney, a Barbie naptárak.


Naptárak kicsiknek
Talán a legkisebbek várják a legnagyobb izgalommal, és a legkisebb türelemmel a karácsonyt. A visszaszámláláshoz kedves segítség lehet egy mesés adventi kalendárium - akár egy mozdony:



- akár 12 pár zokni megtöltve apró meglepetésekkel:


Kényeztető adventi naptár
Nem csak a gyerekek örülnek a 24 napnyi meglepetésnek. Szerintem sok feleség, anya, barátnő örülne egy beauty adventi naptárnak.


Kis tasakok
24 mókás kis tasak egy kis kreativitással felfűzhető, felaggatható, és sok kedves aprósággal megtölthető. Ha épp nem állunk neki mi magunk ilyen kis tasakokat gyártani, erre is van kész megoldás.




Pici dekor-ajándékok
Szintén izgalmas meglepetéseket tartalmazhat ez a papírból készült adventi naptár. A leírás szerint 24 különböző dekorációs apróságot tartalmaz.


Mi kerüljön az adventi naptárba?

3 megjegyzés: